Dag 1 aankomst in Delhi. U wordt opgevangen door een vertegenwoordiger van ons bedrijf net na de douane. U krijgt een traditionele welkomst ontvangst.

Delhi, de koningin onder de steden van India heeft een fascinerende geschiedenis en is nog steeds het bruisende hart van het land. Als hoofdstad heeft Delhi verscheidene dynastieën gekend: de Rajputs, de Afghanen, de Turken en de Mughals die als laatste de stad bestuurden tot aan de overheersing door de Engelsen. Overal in de stad vind je ruïnes  van deze dynastieën. Tombes van krijgers en heiligen. Overnachting te Delhi.

Rondreis Golden Triangle 6 dagen

Dag 2 Delhi naar Agra 210 kilometer 5 uur rijden.

Na het ontbijt wordt de morgen gebruikt om zowel oud als nieuw Delhi te bezoeken. Hoogtepunten: Jama Mashid, Raj Ghat, Rit langs het Rode Fort, bezoek de Indian poort, het paleis van de president, het parlementsgebouw . Qutab Minar. In de loop van de middag vertrekt u naar Agra, u checkt in bij aankomst en overnacht te Agra.

Dag 3 Agra.

Na het ontbijt start de excursie met als hoogtepunten: Taj Mahal, Agra Fort, het Moeder Teresa huis, en een wandeling over de lokale markt Sadar Bazar. Overnachting te Agra.

Dag 4.  Agra naar Jaipur 235 km reisduur 6uur.

Na het ontbijt vertrekt u naar Jaipur. Onderweg bezoekt u Fatehpur Sikri en Abhaneri. Hoogtepunten: Fatehpur Sikri, een bezoek aan een lokaal dorp van de Rajasthani. Bezoek aan Abhaneri en u bent getuige van een ceremonie bij de Birla Tempel. De reis gaat verder naar Jaipur. Jaipur, de stad waar het verleden nog steeds volop in de belangstelling staat. Waar kleurrijke types als pottenbakkers, drukkers, artiesten en antiekhandelaren u een beeld geven van hoe de stad ooit was in een moderne setting. Raja Jai Singh de stichter van Jaipur was een exceptionele man. Hij was een geleerde en astronoom met een goed oog voor schoonheid welke terugkomt in het klassieke observatorium en een succesvol generaal. Dankzij de visie van de man is Jaipur niet alleen een stad van ongekende architectuur, maar ook een strak geplande stad, welke de tand des tijds perfect heeft doorstaan. Jaipur is gebouwd vlak naast de voormalige hoofdstad van die tijd Amber. De stad werd handelscentrum voor de wijde omgeving en is inmiddels ver voorbij de stadsgrenzen gegroeid. Na aankomst check in en overnachting te Jaipur.

Dag 5 Jaipur

Na het ontbijt krijgt u een volle dagtocht Jaipur. Met als hoogtepunten: Een rit per olifant naar het Amber fort, het stadpaleis, Wandeling door de oude stad, fietstocht per Riksja, en een Hindifilm in het beroemde Rajmandir theater. Overnachting te Jaipur.

Dag 6 van jaipur naar Delhi 265 km 6 uur durende rit.

Na het ontbijt vertrek u naar Delhi. Na aankomst te Delhi krijgt u nog een tocht langs diverse tempels: Bahai tempel (gesloten op maandagen) en de Gurudwar Bangla Sahib (een Shikh tempel). Er is dan geen hotel meer in begrepen, maar een diner in een hotel is inbegrepen indien u een late terugvlucht heeft.

 

Zo als u op onze site kunt zien, met auto, vliegtuig, cruise- of expeditieschip.

U kunt het zo gek niet bedenken, u vindt het bij ons.

 

 

Lange Hezelstraat 32    6511CK Nijmegen Nederland

+31 (0)24 329 52 02

www.reisburobartlimburg.nl   nijmegen@travelxl.nl

 

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 09.30 uur tot 17.00 uur

 Zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur

 

Bank: Rabobank NL08RABO0112774342 - BTW No:811394748B01

KvK 11050279 - ANVR 2395 - SGR  2819

privacy statement

Subscribe to our mailing list

* indicates required