Een goddelijk eiland dat is het zeker!

Met een heel eigen sfeer en niet te vergelijken met andere Aziatische bestemmingen. Bali moet je zelf ervaren…..

 

Komt het door het spirituele sfeertje dat het Hindoeïstische geloof met zich meebrengt, de vriendelijke bevolking,  het lekkere eten of de sfeervolle hotels? Een combinatie van dit alles heeft er bij mij voor gezorgd dat ik (Marian)  inmiddels al 3 keer naar dit eiland ben geweest, toch elke keer weer nieuwe plekken heb ontdekt.  Tijdens de laatste reis naar Bali hebben we de reis afgesloten met 5 dagen Lombok. Omdat Lombok Islamitisch is, is de sfeer hier anders maar zeker ook gemoedelijk. Het toerisme is hier wat later op gang gekomen dan op Bali en daardoor zijn er nog veel rustige plekken te vinden. Een leuke ervaring was een fietstocht die we samen met een gids hebben gemaakt door kleine dorpjes en door mooie natuur.

 

Bali wordt vaak gebruikt als afsluiter voor een paar dagen strand na een rondreis door bijvoorbeeld Sumatra of Java, maar hiermee wordt de bestemming eigenlijk tekort gedaan. Het is een vakantiebestemming waar makkelijk 2-3 weken een hele afwisselende reis gemaakt kan worden.

Wij raden onze klanten altijd aan om op minimaal 4-5 locaties circa 2-4 nachten te overnachten verspreid over het eiland, om zo overal rustig aan de omgeving te kunnen verkennen. Daarbij kunnen we een mix maken van sfeervolle kleinschalige hotels, tot luxe hotels en resorts met alle bijbehorende faciliteiten.  Rekening houdende met het type reis dat u zoekt, van actief tot relaxed of een mooie combinatie daarvan. Veel hotels op Bali beschikken over een uitstekende Spa met diverse behandelingen om lekker te ontspannen.

Een voorbeeld van een combinatie van hotels en plaatsen die we u zeker kunnen aanraden uit eigen ervaring en van klanten die u voorgingen;

 

Segara Village in Sanur (zuidoost Bali)

The Menjangan bij Pemuteran (noord west Bali)

Alila Ubud (midden Bali)

Alila Manggis (Oost Bali)

Pan Pacific Nirwana Tanah Lot (zuid west Bali)

Graag helpen wij u om naar wens een mooie reis samen te stellen, eventueel gecombineerd met Lombok of de Gili eilanden. Tevens is er de mogelijkheid om een stopover te maken op de heen- of terugreis in één van de wereldsteden Singapore, Kuala Lumpur, Dubai of Hongkong. Uiteraard kunnen we u voorzien van leuke tips voor restaurants en bezienswaardigheden. Maak gerust een afspraak en kom langs in onze reiswinkel.

Zo als u op onze site kunt zien, met auto, vliegtuig, cruise- of expeditieschip.

U kunt het zo gek niet bedenken, u vindt het bij ons.

 

 

Lange Hezelstraat 41a    6511CC Nijmegen Nederland

+31 (0)24 329 52 02

www.reisburobartlimburg.nl   nijmegen@travelxl.nl

 

Openingstijden:

Dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 uur tot 17.00 uur

 Zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur

Maandag gesloten

 

Bank: Rabobank NL08RABO0112774342 - BTW No:811394748B01

KvK 11050279 - ANVR 2395 - SGR  2819

privacy statement

Subscribe to our mailing list

* indicates required