Ontdek Tana Toraja / Sulawesi 4 dagen

 

Dag 1 Denpasar - Makassar - Tana Toraja

Na een vroeg ontbijt in je hotel volgt je transfer naar de luchthaven Ngurah Rai op Bali voor je vlucht naar Makassar op het eiland Sulawesi. De vlucht duurt ongeveer 75 minuten. Er is geen tijdsverschil tussen Bali en Sulawesi. je gids zal je verwelkomen buiten de aankomsthal op de luchthaven Sultan Hasanuddin en de opwindende rit van 350 km naar Tana Toraja begint. Onderweg passeer je krijtrotsen, uitgestrekte rijstvelden, prachtige kustlijnen en traditionele Buginese vissersdorpen. De lunch wordt geserveerd in een lokaal visrestaurant op de heuvels van Pare met een prachtig uitzicht over de baai. Na een koffiestop in de bergen van Centraal Sulawesi, bereik je Rantepao in Tana Tora-ja in de late namiddag. Check-in in je hotel en tijd om te ontspannen of een duik te nemen in het zwembad van het hotel. Diner in het hotel.

Dag 2 Tana Toraja Volledige dagtour

Na het ontbijt in je hotel, start je de tour die bestaat uit autorijden en rustig wandelen door Tana Toraja en de beroemdste dorpjes. Je bezoekt  Lemo, de kliffen van de stenen graven waar houten beeltenissen op het balkon worden geplaatst. Ga door naar de koninklijke familie tombes in Suaya, en een traditioneel houtsnijdorp en opknoping graf op Ke'te Kesu. Na de lunch in een lokaal restaurant in Londa bezoek je een grotgraf; en Marante, een dorp met veel Tongkonan-huizen, grote rijstschuren en een grote rotsachtige heuvel met stenen graven. Daarna keer je terug naar het hotel. Het diner zal in een lokaal restaurant zijn.

DAG 3 Torajaland - Makassar

Na het ontbijt bezoek je Pallawa, een mooi dorp met buffelhoorns aan de voorkant van elk huis, en Kambira (babygraf). Lunch je in een lokaal restaurant en dan ga je door naar Lokomata, het keigeg, en bezoek vervolgens Sa 'dan To'Barana, het traditionele katoenen weefhuis. In de middag rijd je terug naar Makassar met een diner onderweg in een lokaal restaurant. Aankomst in Makassar is rond middernacht waar je slaapt in een hotel.

Dag 4 Makassar

Na het ontbijt in het hotel, check je uit en volgt de transfer naar de luchthaven voor je vertrek naar je volgende bestemming.

Zo als u op onze site kunt zien, met auto, vliegtuig, cruise- of expeditieschip.

U kunt het zo gek niet bedenken, u vindt het bij ons.

 

 

Lange Hezelstraat 41a    6511CC Nijmegen Nederland

+31 (0)24 329 52 02

www.reisburobartlimburg.nl   nijmegen@travelxl.nl

 

Openingstijden:

Maandag van 12.00 tot 18.00

Dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 uur tot 18.00 uur

 Zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur

 

Bank: Rabobank NL08RABO0112774342 - BTW No:811394748B01

KvK 11050279 - ANVR 2395 - SGR  2819

privacy statement

Subscribe to our mailing list

* indicates required